L’edifici de la Pere Calafell

L’edifici de la Pere Calafell es troba ubicat al C/ Andrade 184, al barri de Sant Martí de Provençals i molt a prop del barri de la Verneda i la Pau.

Després que l’escola bressol que acollia l’edifici va tancar portes el 2016, els veïns van començar a mobilitzar-se perquè no estaven clars els usos que el propietari, una entitat bancària, volia donar a l’immoble. Finalment, l’Ajuntament de Barcelona va comprar l’edifici per 1,8 milions d’euros per destinar-lo a equipaments.

Ara fa uns mesos ha reobert, de forma provisional, com a espai expositiu. Funcionarà així mentre es prepara el projecte definitiu que ha de convertir l’espai en una escola bressol i una escola municipal de música.

I volem que aquest equipament de l’Escola Municipal de Música de La Verneda i Sant Martí de Provençals es faci realitat!