Què és la Marató Musical?

Reivindicació musical i col·lectiva per una Escola de Música Municipal a l’edifici Pere Calafell

Què: 4h hores de música (10h a 14h) el dia 17 de novembre de 2019

On: Espai Pere Calafell (C/ Andrade 184)

Qui: Tothom qui toqui un instrument o canti és convidat a participar, no importa ni l’edat, ni el nivell, només les ganes de viure la música.

 

Al barri ja toca una Escola de Música Municipal! Som un barri que estima la música i el dia 17 de novembre ho tornarem a demostrar. Volem omplir de música la Pere Calafell durant 4 hores ininterrompudes. 4 hores reclamant amb la música l’escola que La Verneda i Sant Martí es mereixen.

Des de les 10h del matí, tota aquella persona que vulgui podrà aportar el seu granet de sorra en aquesta reivindicació, tocant amb el seu instrument o formació una peça o dos (màxim 15 minuts). Volem que tots els musics del barri i d’arreu passin per la Pere Calafell el diumenge 11 per omplir-lo de música.

Només cal que us inscrigueu a l’horari que millor us vingui i ens detalleu l’instrument o formació a la que pertanyeu. Gràcies a la col·laboració de la Fundació Maria Canals, disposarem d’un piano in situ.