Catifa de FLors a St. Martí-Verneda

Si bé el Barri Obert del PrimaVern 2021 va ser tot un èxit, amb la Catifa de Flors del Corpus 2021 hem tornat a triomfar. I no ho diem nosaltres, ho diuen els veïns i les veïnes que han pogut gaudir-ne de la catifa al llarg del matí del dia 6 de juny i les disset entitats participants.

Per primera vegada s’ha realitzat una gran catifa de flors comunitària al Parc de Sant Martí, al costat de l’església de Sant Martí de Provençals.

Aquesta catifa floral ha estat dissenyada amb elements que evocaven els nostres barris: una àmfora central per commemorar el Xè aniversari de la troballa de la vil·la romana del Pont del Treball; un mocador de coll que penjava de l’àmfora com a homenatge a Josep Mª de la Concepció, que al 2020 va voler reprendre la creació de catifes florals al barri; el lambel vermell de l’escut de Sant Martí; les fulles verdes de vern per La Verneda; i les rodones multicolors pels mosaics de Camp Arriassa salvats per les veïnes i per a fer referència a la diversitat de grups bombolles que s’han creat aquest any per controlar la pandèmia.

Aquest 2021 ha estat el primer any que s’ha aconseguit que la festa del Corpus arribés als 10 Districtes de la ciutat. Si voleu podeu entrar al següent enllaç per a veure unes fotos de la Catifa de Sant Martí de Provençals-La Verneda: https://pepherrero.smugmug.com/Corpus21/n-MM2nP3/Parc-de-Sant-Mart%C3%AD/

Gràcies a tothom i a totes les entitats que han aconseguit fer realitat aquesta Catifa de Flors:

 1. Coordinadora d’Entitats VERN
 2. Centre d’Estudis de St. Martí de Provençals
 3. Associació de Veïns i Veïnes de la Pau
 4. Vocalia de Gossos de St. Martí de Provençals
 5. Trabucaires de St. Martí de Provençals
 6. Casal de Barri de la Verneda
 7. Associació de Veïns i Veïnes de St. Martí de Provençals
 8. Diables de la Verneda i Guspires de St. Martí
 9. Colla Gegantera de la Verneda-St. Martí
 10. Grup de gralles “Pamtomàquet”
 11. Grup Convivim
 12. Església de St. Martí de Provençals
 13. Can Cadena
 14. AMPA Els Horts
 15. Fundació Joia
 16. YouthBcn
 17. Associació Karli
Foto de Pep Herrero a part de l’equip que ha fet realitat la Catifa de Flors 2021

You may also like...