Festa Major de la Verneda – Sant Martí 2009

[singlepic id=74 w=320 h=240 mode=watermark float=left]Coordinadora d’entitats VERN de la Verneda – Sant Martí us convida a La Festa Major del barri que se celebrarà del 2 al 15 de Novembre.

Aquest any, en motiu del centenari del Club Esportiu Júpiter, el pregoner de la Festa serà en Jordi Montfort, president de la comissió del centenari i expresident del Club (Dissabte 7 a les 19:30h).

El mateix dia, abans del pregó, hi haurà el Cercavila de Festa Major que sortirà de la Rambleta de Selva de mar (davant Centre Cívic Sant Martí).

Aquest any, com a novetat, s’ha organitzat el Concert de Festa Major conjuntament amb la Federació d’entitats del Clot – Camp de l’Arpa ja que coincideixen les festes majors dels 2 barris veïns (Dissabte 14 a les 21h).

A més a més, durant les dues setmanes de festa hi haurà activitats infantils, activitats per la gent gran, havaneres, i el correfoc de final de festa amb els Diables de la Verneda que aquest any celebren el seu 20è aniversari.

Per a que pogueu anar fent plans, podeu consultar el programa complet en el següent link programa-festa-major-de-la-verneda-sant-marti-09

El disseny del cartell d’aquest any l’agraïm a Joan Montes Grimao i a Sucspir Diables de la Verneda

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *