CONCURS DEL CARTELL INFANTIL DE LA FESTA MAJOR 2022

BASES CONCURS DE DIBUIX CARTELL INFANTIL  2022             

                  

Els concurs està obert per a nens i nenes de 0 a 12 anys que participaran de forma individual presentant una única obra original i inèdita.

Com ha de ser l’obra?

 1. El cartell haurà de ser fet sobre una cartolina, de mida DIN A4 o DIN A3 en posició vertical i amb un únic lema: “Festa Major de la Verneda-Sant Martí” (la frase ha de ser literal i no es podrà canviar el sentit ni l’ordre de les paraules).
 2. S’han de deixar sense dibuixar un marge superior i inferior de 3cm.
 3. El disseny del cartell serà lliure tot i que animem a que s’inclogui algun detall que evoqui la feina veïnal de les associacions que la fan possible (Correfoc, Gegants, Sardanes, Música, Balls, Xocolatada, Havaneres, etc).
 4. Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que pugui ser reproduït i imprès a quatre colors. Per aquest motiu no seran admeses tintes metal·litzades ni fluorescents ni tampoc collage, ni purpurina, ni relleus i/o volums enganxats. Els cartells presentats han de ser originals i inèdits. No poden haver estat presentats ni premiats amb anterioritat.
 5. Les obres no poden anar signades.
 6. Les obres presentades en un format o en una presentació diferent als citats a les presents bases seran desqualificades.

Com i on presentar l’obra?

 • Aquest any es podrà fer de dues maneres:

EN PAPER

 • El cartell haurà de presentar-se identificat pel darrere amb un pseudònim del nen o nena i acompanyat d’un sobre amb el nom i cognoms reals de l’autor/a, un telèfon de contacte i un e-mail vigent.
 • Els treballs s’hauran de lliurar de dilluns a divendres al Centre Cívic de Sant Martí de Provençals, carrer Selva de Mar, 215, en horari de 8h del matí a 22h. indicant a l’atenció de la Coordinadora d’Entitats VERN; o al Casal de barri de la Verneda, carrer Santander, 6, de dilluns a divendres de 16:30h a 21h.

DIGITAL

 • Cada participant ens ha d’enviar el dibuix com a JPG, escanejat a 300ppp o fotografiat a bona qualitat a a l’adreça info@evern.org indicant a l’assumpte: Concurs de Dibuix 2022 i al cos de l’e-mail un pseudònim i un número de telèfon per poder contactar si resulta guanyador/a.
 • Les obres es podran presentar des del 12 de setembre al 9 d’octubre (ambdós inclosos).
 • L’enviament del dibuix implica la seva cessió per a difondre’l a través de les xarxes o per qualsevol altre mitjà físic o telemàtic quan ho necessiti la Coordinadora VERN.

Quin és el premi i quan se sabrà?

 1. El premi és un lot de productes didàctics valorat en 50€, la reproducció a mida DIN A3 en cartró ploma del cartell guanyador i l’adaptació del cartell com a portada del programa infantil de Festa Major.
 2. El nom del nen/a guanyador/a apareixerà imprès al cartell i es farà difusió a les xarxes socials de l’entitat.
 3. Un jurat format per membres de les entitats veïnals i de VERN decidiran el cartell guanyador.
 4. El veredicte del concurs es farà públic amb la difusió del programa infantil.
 5. L’entrega del premi es farà dins el marc de la Festa Major (entre el 2 i el 13 de novembre de 2022), des de la coordinadora ens posarem en contacte amb el/la guanyador/a per indicar-li el dia i lloc d’entrega del premi.
 6. El/la guanyador/a entregarà l’original de l’obra premiada que quedarà en propietat de la Coordinadora d’Entitats de la Verneda-Sant Martí (VERN) per a la seva conversió en cartell del programa infantil. La selecció com a obra guanyadora comporta la cessió exclusiva i gratuïta en favor de la Coordinadora VERN de tots els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació per a qualsevol modalitat, mitjà o format.
 7. La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i l’autorització a l’organització per a la reproducció i difusió de l’obra guanyadora i les obres finalistes.
 8. L’obra premiada serà la portada del programa infantil de Festa Major 2022.

ANIMEU-VOS A DIBUIXAR EL CARTELL INFANTIL!

You may also like...