Agrupación Coral La Pau

logofcec

AGRUPACIÓ CORAL LA PAU DE BARCELONA
L’Agrupació Coral La Pau de Barcelona té la seva fundació l’any 2004 seguint les inquietuds musicals d’un grup de cantaires del barri de Sant Martí i la Verneda. Alguns dels fundadors eren de la desapareguda Coral Sant Ambròs. Són veïns de la Pau i altres indrets a prop de l’assaig.

El seu primer director és Primo Gil, i creen uns estatuts i un repertori de música tradicional, de sarsueles i composicions arranjades pel propi director. Participen a la Festa Major, als actes del barri i altres concerts de caire benèfic.

Des de l’any 2009 està dirigida pel director Bruno Nàjera. La seva tasca ha estat l’augment de nombre de cantaires i introducció de nous temes corals.Ha cantat “Llum de Nadal” de Josep Balcells, un arranjament del tema de José María Cano “Hijo de la luna”. Cançó del renaixement espanyol, cançó popular andalusa inspirada en Federico García Lorca…. Participa als concerts de Festa Major de Sant Martí del Clot, Sant Martí de Provençals, al Centre Cívic de Sant Martí, i és membre del cercle d’entitats del barri de la Verneda (VERN).

La Coral participa a festivals de música coral com el Festival de Corals de Gent Gran de FiraGran. Des de l’any 2013 és membre de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i prepara un concert dedicat a cors de Sarsuela.

Compta amb gairebé una cinquantena de cantaires. Interpreta peces fins a 4 veus (Soprans, Contralts, Tenors i Baixos).

Assaja tots els dilluns de 10,30h a 12,00h a la Plaça de la Pau, 2.

Existeix un grup d’havaneres amb alguns membres de la coral anomenat Sotileza. que actuen en festes majors, cases regionals, casals de gent gran, etc.

JUNTA DE L’AGRUPACIÓ CORAL:

President: Luís Pérez
Secretària: Concepció Vidal

Director musical: Bruno Nàjera

CONTACTE:

WEB: agrupaciocorallapau.blogspot.com

CORREU ELECTRÒNIC DEL DIRECTOR: brunojnajera@gmail.com

placa

foto-firagran

foto-coral