Coral la Flama de Barcelona

la-flamaLa Coral La Flama té les seves arrels en les inquietuds musicals del Mossèn Primitivo, primer director, i veïns de Sant Martí, la Verneda i la Parròquia del Santíssim Sagrament. Des dels seus inicis és una coral membre de la Federació Catalana d’Entitats Corals FCEC.

El seu repertori ha evolucionat al llarg dels anys. Concerts de música del renaixement hispànic, cançó popular regional i cançó sacra. És una de les corals iniciadores del Concert de Corals de Sant Martí del Clot, de Concerts de Festa Major de Sant Martí i el moviment coral de Barcelona i Catalunya. És membre del cercle d’entitats de la Verneda VERN.Ha cantat a la Catedral de Barcelona, a Sitges entre d’altres poblacions. En el seu repertori hi ha concerts temàtics dedicats a Federico García Lorca, la Missa en Do Major de Gounod “aux Chapelles”. El darrer espectacle en oferir al públic és “El Príncipe Juan: Historia de amor y conquista” on es barreja el teatre amb la música del Cancionero Musical de Palacio.

La coral la Flama assaja els dijous de 20,00h a 22,00h. a la Parròquia del Santíssim Sagrament (Carrer Santander, 18-20. Barcelona). La Coral canta a 4 veus dirigits per Bruno Nájera.
Actualment la Coral prepara temes de films com:
– 1492 The Conquest of Paradise de Vangelis;
– Unchained Melody de The Righteous Bros
– el tema de Karl Jenkins Adiemus
– l’Hallelujah de Leonard Cohen.President: Vicenç Viñas.
Director: Bruno Nájera
Contacte:  933135262 / 622783615

corallaflama@gmail.com