Festa Major 2012

fmvern2012Coordinadora d’entitats VERN de la Verneda – Sant Martí us convida a La Festa Major del barri que se celebrarà del 5 al 18 de Novembre.

Com cada any la Festa Major te una programació molt variada per a tots els públics. Comencem, el dissabte 10 de novembre, amb el Pregó i la Cercavila de Festa Major que sortirà de la Rambleta de Selva de Mar (davant del Centre Cívic Sant Martí).  just després del tret de sortida, es realitzarà a la Gàbia del Parc de Sant Martí la tradicional Paellada popular organitzada per Espai Lliure.

Després, a la nit, toca anar a ballar!Perquè enguany torna el Concert de Festa Major organitzat conjuntament amb la Federació d’entitats del Clot – Camp de l’Arpa ja que coincideixen les festes majors dels 2 barris veïns (Dissabte 10 a partir de les 22h).

A més a més, durant les dues setmanes de festa hi haurà activitats infantils, activitats per la gent gran, cinema, havaneres, debats i xerrades d’actualitat i un especial correfoc amb espectacles i focs artificials amb els Diables de la Verneda.

Per a que pogueu anar fent plans, podeu consultar el programa complet en el següent link:PROGRAMA FESTA MAJOR 2012

You may also like...