L’Associació Àgora guanya el 1er Premi Barcelona Associacions

agora
L’Associació Àgora de l’Escola de Persones Adultes La Verneda-Sant Martí, ha guanyat el Xè Premi “Barcelona Associacions“, lliurat per l’alcalde Jordi Hereu, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Àgora ha guanyat el 1r premi, dotat amb 9.000 euros i un guardó dissenyat expressament pel Premi, per dur a terme el projecte “Aprenem a participar… participant“.

Els Premis Barcelona Associacions estan convocats anualment pel Consell Municipal d’Associacions de Barcelona (CMAB) i l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objecctiu de fomentar l’associacionisme reconeixent les bones pràctiques de les associacions. En aquest cas s’ha valorat especialment les bones pràctiques que fomentin la participació interna en les associacions. Aquesta desena edició dels Premis ha estat l’any en què més entitats s’hi han presentat, un total de 36 associacions de tota la ciutat.

El premi, lliurat  el passat dijous 13 de maig, el va anar a recollir Adelaida Morte i Armando Macías (presidenta i vicepresident d’Àgora). Des de l’Escola, una quarentena de persones participants van assistir a l’acte, que també va comptar amb la presència, entre altres, del regidor del Districte, Francesc Narváez. La tècnica de barri de Sant Martí i diversos representants de la Coordinadora d’entitats Vern també els vàrem acompanyar en aquest emocionant esdeveniment.

[nggallery id=19]

La nostra més sincera enhorabona!

You may also like...