L’Associació Àgora ha guanyat el Premi Compromís Democràtic

01-autor-generalitat-de-catalunyaL’Associació de Participants Àgora, de l’Escola de Persones Adultes de La Verneda-Sant Martí ha guanyat el Premi Compromís Democràtic, en la modalitat associativa, que ha concedit per primer cop el Departament de Governació i Relacions Internacionals.

Àgora ha estat distingida per la seva contribució a la millora de la qualitat democràtica pel projecte “La Verneda-Sant Martí, una àgora de democràcia”. El Premi, va ser lliurat dilluns a mans de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en un acte al Palau de la Generalitat. El jurat va valorar la tasca d’Àgora per basar-se “en la participació ciutadana, la solidaritat intergeneracional i els drets humans. El projecte aposta per la inclusió de les persones adultes sense titulació i en risc d’exclusió social, així com per la gestió democràtica com a eix transversal de totes les activitats de l’associació, combinant els instruments clàssics de les associacions democràtiques (assemblea i junta de govern) amb altres espais de participació que mantenen viu el projecte i l’obren a les persones del barri i de l’entorn”.

L’altre guardonat, en la modalitat d’ens locals, ha estat el Consell Comarcal de l’Anoia pel seu treball Diagnosi del voluntariat sènior a la comarca de l’Anoia.

Per més informació: http://bit.ly/13XzBmE

You may also like...