PER FI VACANCES!!!

Sobre els terrats de Sant Martí de Provençals i La Verneda-La Pau, les orenetes acaronen el cel de la tarda… des del despatx de VERN les sentim xerrotejar i les podem veure volar lliures i ràpides sobre la coberta gairebé enllestida de la biblioteca Gabriel García Márquez, edifici que ja va vestint la seva fusta amb un blanc punxegut que reflecteix el sol.

Sota la grua la nova biblioteca comença a engalanar-se de blanc

El sol que ha estat picant de valent sobre la façana del Centre Cívic i que els nostres petits cactus se’l miren rere les finestres… els deixarem regadets per a que aguantin ben vius tot l’agost.

L’agost que ja està a tocar dels dits, que ja ens apropa l’olor salat del mar i les nits amb pluja d’estels a la matinada.

Matinada entretallada pel toc de queda que ens recorda que encara hem de protegir-nos, que anem millorant de mica en mica però que tinguem cura els uns dels altres perquè encara ens queda molt per viure.

Viure l’alegria de tornar a sortir tots i totes junts al carrer i tornar a celebrar amb il·lusió la Festa Major.

Festa Major que aquest any volem tornar a recuperar i que us avancem que ja hi estem treballant i que us convidem a tornar a rescatar i per tant, que sota el para-sol, sobre la gandula o rere una fresca orxata, aneu pensant com celebrarem, aquest any sí, la nostra Festa Major!!!

Bon estiu a tothom!!! Ens retrobem al setembre!!!

You may also like...