Gospel. Qui canta els seus mals espanta!

gospelxicsVine a cantar Gospel per alliberar, relaxar i disminuir l’estrés! No importa si no tens bona veu  i/o entonació.

ORGANITZA:  Xarxa d’ Intercanvi de Coneixements i Serveis (XICS)
DATA: Divendres 5 d’abril de 2013.
HORA: a les 20h.
LLOC: Aula 606 del Centre Cívic Sant MartíPREU: Gratuït

la Xarxa d’ Intercanvi de Coneixements i Serveis (XICS) ens proposa una nova activitat: aquesta vegada una companya de la Xarxa compartirà amb tots-es nosaltres la seva experiència en un cor de GOSPEL.

Qui canta els seus mals espanta!! El cant ens ajuda a alliberar-nos, relaxa i fa disminuir l’estrés. No importa si tens bona veu o entonació, tots-es tenim l’ habilitat de cantar. Aprendrem una cançó i passarem una bona estona musical entre veïns-es.

Esperem la vostra participació: DIVENDRES 5 D’ ABRIL A LES 20h. A LA SALA 606 (6a PLANTA) DEL CENTRE CÍVIC SANT MARTÍ (C/ SELVA DE MAR, 215  L2 METRO SANT MARTÍ).

Recordeu que la XICS està oberta a les vostres propostes i suggeriments per compartir coneixements. Si teniu algún tema, habilitat, experiència, afició…que penseu que por interessar a altres persones en ho feu saber i podem organitzar una classe o una xerrada: manualitats, astronomia, danza… explican’ s un viatge, parlan’ s del teu país…Tu ensenyes. Tu aprens!!

You may also like...