Reivindicació musical i col·lectiva per una Escola de Música Municipal a la Pere Calafell

Reivindicació musical i col·lectiva per una Escola de Música Municipal a la Pere Calafell

Al barri ja toca una Escola de Música Municipal! Som un barri que estima la música i el dia 11 de novembre ho tornarem a demostrar. Volem omplir de música la Pere Calafell durant 4 hores ininterrompudes. 4 hores reclamant amb la música l’escola que La Verneda es mereix.

Des de les 10h del matí, tota aquella persona que vulgui podrà aportar el seu granet de sorra en aquesta reivindicació, tocant amb el seu instrument o formació una peça o dos (màxim 15 minuts). Volem que tots els musics del barri i d’arreu passin per la Pere Calafell el diumenge 11 per omplir-lo de música.

Només cal que us inscrigueu a l’horari que millor us vingui i ens detalleu l’instrument o formació a la que pertenyeu. Gràcies a la col·laboració de la Fundació Maria Canals, disposarem d’un piano in situ.

 

A més a més, a les 12h els més petits podràn gaudir del taller Música per gaudir, música per créixer! En aquest dia de celebració i reivindicació de la música, organitzem un petit taller de 45 minuts, pensat per a nens entre 5 i 10 anys i les seves famílies. Combinant jocs d’audició, de cant i de creació musical, treballarem l’escolta atenta de la música, així com la creativitat i l’expressió a través de la música.

La música és un llenguatge, però per damunt de tot és un mitjà d’expressió i de creixement personal. Amb aquestes activitats, d’una banda fomentem el plaer d’escoltar i de fer música, però també reivindiquem la importància de la música en el desenvolupament de la societat d’avui en dia i molt especialment entre els més petits. L’experiència compartida de fer música junts reforça l’expressió individual des del treball en equip, l’autoconfiança i la interacció amb els altres. A més, els exercicis de motricitat i coordinació contribueixen a una millora de la conciència corporal.

Animem a totes les famílies amb petits del barri, que s’inscriguin i participin en aquest taller per tal de disfrutar plegats de la música i de crear entre tots la cançó “La música a Sant Martí”. Per poder fer l’inscripció, heu de clickar aqui o anar a la pestanya Inscripcions

Més informació a http://www.evern.org/maratomusical

 

You may also like...