Re-sintonitza’t amb la Festa Major!!

Aquí teniu la Festa Major, després d’un any sense festa, enguany si que la podem tornar a celebrar!! Mireu bé el programa que ve carregat de música, cultura i tota la força de les entitats del barri.

Després d’un “parón” obligat toca posar-nos les piles, recuperar les ganes, les idees i la sintonia amb la gent del barri, toca Re-sintonitzar-nos amb la Festa Major. No serà una festa normal, els mesos que hem viscut han estat carregats de moltes dificultats. Recordem alguns grans amics que ens han deixat, però que darrera seu també han deixat el camí a seguir del seu exemple.

Serà una Festa de retrobament, no només amb gent que potser fa temps que no vèiem, sinó també de retrobament entre barris. Aquest any tindrem actes a la Verneda Alta, a qui agraïm la bona sintonia en l’organització conjunta, així com també al Casal Ca l’Isidret. Poc a poc es va fent realitat la Festa de festes, la Festa que uneix barris.

No podem oblidar, en aquesta presentació, que la Festa Major, a part d’omplir els carrers de cultura i diversió, també és compromís. I al barri en tenim un de molt clar: la violència zero. Volem un barri sense cap violència de cap tipus i, en especial, sense agressions sexistes a la Festa Major. En aquest gran i bonic objectiu comptem amb tots i totes vosaltres.

En nom de totes les entitats que organitzem la Festa Major i també dels centenars de persones voluntàries que hi col·laboren…

BONA FESTA MAJOR!!

Agraïments:

Ajuntament de Barcelona (Districte de Sant Martí), Eix Comercial Sant Martí, comerços del barri, Mercat de Provençals i veïns i veïnes del barri.

Agraïment especial a tots els voluntaris i voluntàries, sense vosaltres la Festa Major no seria possible.

EL GRUP FIRAIRES, també col·laboren amb la Festa Major, vine a gaudir-ne al Parc de Sant Martí

Disseny del cartell: Azagra – Revuelta

Disseny del programa: Charlie Pérez i Míriam Alonso

You may also like...