Subvencions per a entitats que realitzin activitats i serveis, sense ànim de lucre, a la ciutat de Barcelona

Us informem que des d’avui, dilluns 18 de gener, ja es pot tramitar la sol·licitud de les subvencions per a entitats que realitzin activitats i serveis, sense ànim de lucre, a la ciutat de Barcelona.

Es tracta, d’un ajut econòmic que atorga l’Ajuntament de Barcleona a entitats o persones que duguin a terme activitats a la ciutat de Barcelona o fora, en el cas que es considerin d’interès per a la projecció exterior de la ciutat, que es facin sense ànim de lucre i que complementin o supleixin la competència municipal.

Per a més informació podeu consultar la web municipal o acostar-vos al Centre Cívic Sant Martí, aula 603 i us ho explicarem! A partir del dimecres, 20 de gener, tindrem a la vostra disposició els impressos que cal omplir per tramitar aquestes subvencions.

D’altra banda, informar-vos a totes aquelles associacions i ONG dedicades a l’àmbit de la cooperació internacional que també hi ha oberta una convocatòria de subvencions destinades a aquest camp.
Per a més informació consulteu la web del departament de Cooperació Internacional, solidaritat i pau de l’Ajuntament de Barcelona.

You may also like...