Valoració de Festa Major 2010.

Enguany cal destacar un gran nombre de col·laboracions entre associacions, entitats, veïns i veïnes en l’organització de totes les activitats i actes.  Per exemple, en la Cercavila organitzada per la Colla de Gegants de la Verneda-Sant Martí participaren cinc entitats més!: els SucspirART Diables, quasi totes les AMPA’s de les escoles del barri, el projecte Temps de Barri, el Casal-Residència de la Gent Gran La Verneda i l’Associació Petit Ballet. Totes i tots vàrem coincidir en aquesta valoració tant positiva i volem continuar treballant en aquesta línia de coorganitzar activitats amb la intenció d’unificar esforços, optimitzar recursos i cohesionar-nos com a comunitat!

Els matins infantils, el cinefòrum, la xocolatada, el sopar d’entitats, el matí de danses i de la mostra d’associacions i entitats, el correfoc, el nou espectacle de circ com a fi de festa, etc.; tots i cadascun dels actes van fer ple de públic assistents. La paellada, per exemple, és una activitat que ha crescut tant (aquest any calculem que hi van passar unes 700 persones) que ens plantegem de reformular la distribució de l’espai per fer-ho més confortable. Aquest any, a més, hem tornat organitzar el concert de Festa Major: Sant Martí Balla! juntament amb els nostres veïns i veïnes del Clot – Camp de l’Arpa, ja que els dos barris estem de festa. El concert on van actuar Delicatessen i Hotel Cochambre va tenir molta més gent que l’any anterior, aquells que s’ho varen perdre l’any anterior, aquest no han deixat escapar la nostra especial nit de ball i festa!

D’altra banda, en aquesta època de crisi que es fa més necessària l’ajuda mútua entre veïns i veïnes, es portà a terme per primer cop una Matinal Motera Solidària. El Grup de Motarres i Orgullossos van ser els organitzadors i mentors d’aquesta gran idea. Comptaren amb la col·laboració de la Fundació Pere Mitjans, que era a la vegada, la destinatària dels diners que es tragueren de la barra de bar. La sensibilització i la col·laboració de totes i tots feren possible també reunir una gran quantitat de menjar per entregar a la mateixa fundació.

El mateix diumenge al matí gràcies al projecte Temps de Barri,  estrenàvem una nova activitat: el GinkaMartí!, una gimcana pel barri oberta a tothom on participaren diverses entitas i AMPA’s. Durant tot el matí, es gaudiren d’actuacions de country i rock que amenitzaren la diada. Abans de dinar, Pep Callao entregava els premis de la gimcana i posava fi a aquest matí familiar i solidari.

Per tant, l’únic que podem dir al respecte és:  GRÀCIES A TOTES I TOTS EL QUE HO HEU FET POSSIBLE I A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES QUE HEU PARTICIPAT. JUNTS FEM BARRI! VISCA LA FESTA MAJOR!

LES FOTOS ESTAN PENJADES A LA MEDIATECA! RECORDAR-VOS QUE EN RECOLLIM AIXÍ QUE SI EN TENIU FEU-NOS-LES ARRIBAR!

Fer una menció especial per donar-li les gràcies a Charlie Pérez,  de Factoria Voodoo.com,  per passar-nos fotos de Festa Major amb llicència Creative Commons.

You may also like...