Xerrada-debat amb la presidenta del CAB

El proper dimarts, 1 de març, a les 21:30h, l’Escola d’Adults de la Verneda (5a planta del Centre Cívic) organitza una xerrada-debat amb la presidenta del Consell d’Associacions de Barcelona, la Montserrat Balaguer. El CAB, del qual VERN en forma part, és qui organitza el Congrés d’Associacions de la ciutat. Des del mes d’octubre i fins a l’abril s’estan duent a terme jornades i sessions precongressuals als diferents districtes de Barcelona per tal de recollir les propostes de les màximes associacions. Així doncs, la Montse ens explicarà quines són les principals propostes i conclusions que estan sortint en aquestes sessions precongresuals.

Totes les entitats de la Verneda tenim molt a dir en aquest Congrés! Per participar no està de més conèixer de primera mà què estan dient les associacions de la ciutat sobre el finançament, sobre els espais, i sobre tots els temes que ens preocupen a les entitats!

Recordeu que el pròxim dissabte 12 de març a la sala d’actes del Centre Cívic farem una sessió – jornada per parlar sobre els espais i equipaments públics per les associacions! No us ho podeu perdre. Està obert a totes les associacions. Us hi esperem!

You may also like...