2on Congrés de les Associacions de Barcelona

logocab2oncongres
Des del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), del qual VERN en forma part, s’iniciarà la pròxima tardor el procés de treball per a la realització del 2on. Congrés d’Associacions de Barcelona que està previst que finalitzi a la primavera de l’any vinent.

El 2on Congrés de les Associacions de Barcelona pretén ser una invitació a totes les associacions de la ciutat per a debatre com entomar els reptes i oportunitats que ens presenta la realitat actual i el futur proper.

“Mereixem el reconeixement, reclamem finançament, cerquem espais per garantir el Dret d’Associació” Aquest és el títol de l’esborrany de la ponència marc del 2n Congrés de les Associacions de Barcelona al voltant de la qual s’iniciarà el debat d’aquest procés congressual. Ha estat elaborada per David Prujà amb l’assessorament d’en John Casey i de la Comissió Delegada del 2n. Congrés formada per el mateix David Prujà, Mª Assumpció Barot de la FCVS, Joan Manel Valcárcel Parisi del Secretariat d’Entitats de Sants Hostafrancs i Labordeta i Lídia Marimon de la Taula de Comunicació.

Aquesta ponència s’anomena Ponència Marc perquè és el punt de partida de les reflexions sobre les que després s’aprofundirà amb ponències temàtiques que desenvoluparan algunes de les claus de les reflexions que nodriran el 2n Congrés de les Associacions de Barcelona.

Som conscients que estem al mes de juliol i que tots anem molt enfeinats. Tot i així us demanem un darrer esforç per dedicar-hi una estoneta a llegir la presentació del 2on Congrés i la Ponència Marc per millorar així aquesta proposta amb les vostres aportacions i reflexions.

Per treballar i facilitar la feina el CAB ens facilita un qüestionari on-line que està pensat per treballar-lo amb els membres dels òrgans de govern de les vostres entitats i tenir en compte les diferents òptiques de les entitats de la ciutat. Podeu accedir al qüestionari on-line en aquest enllaç. O bé us el podeu descarregar.

You may also like...