Calçotada per xuclar-se els dits!!!

Diumenge 31 de març, últim dia del mes que semblava que volia acomiadar-se amb pluja. Però no!! Per sort va sortir el sol, una mica enteranyinat i suau potser intentant apaivagar una mica la temperatura de la zona de les brases i fer més lleugera la feina dels voluntaris i voluntàries que hi participaven.

Calçots i més calçots es tallaven i s’enfilaven un rere l’altre. Més de 4.000!!!

Patates i més patates es tallaven, salpebraven i embolicaven en paper de plata.

La llenya, records del Caga Tió de Nadal, es prepara per convertir-se en brasa a poc a poc i regalar-nos ara un fantàstic àpat.

Una paradeta de tots els voluntaris i voluntàries per a agafar forces i continuar amb la feina. Ànims que ho aconseguirem!!!

Infraestructures: taules i cadires per a tothom! Sí, per a tothom encara que alguns hagin hagut d’esperar una mica més. Amb el bon dia que fa la plaça s’omple de gom a gom.

Mmmm!!! Ja se sent l’oloreta de les patates, els calçots i les botifarres… mmmm… i si ets vegà, cap problema!!! Saborosos cigrons que juntament amb les salses complementen el plat. I de postres mandarines per a tothom!!!

El veïnat comença a recollir el menjar i seure a taula. Els voluntaris no s’aturen ni un moment repartint el menjar i distribuint aigua i vi per a totes les taules. Els comensals han de compartir les begudes… brindem tots junts!!! A les taules hi ha diversos grups que celebren aniversaris… Per molts Anys!!!

A la barra es poden prendre més begudes i cafè… amb paciència que hi ha molta demanda i els voluntaris només tenen dues mans ^_^

I després del dinar una mica de percussió i bons ritmes!!!

I després un sorteig Solidari!!! Per gentilesa de Sant Martí Eix Comercial.

Un dia fantàstic!!!

I ara toca recollir. Si us plau, recordeu que cada comensal només ha de tornar una cadira, si les han de recollir els voluntàris/es es converteixen en més de 300!!! Doneu un cop de mà retornant les cadires aquí i a totes les festes populars. Gràcies!!!

Gràcies a tothom per una fantàstica Calçotada!!!

Gràcies als voluntaris/es amb o sense els barrets verds, sense vosaltres això no hauria estat possible!!!

A més a més, aquest any hem tingut la participació molt activa d’un grup de joves del Centre Residencial d’Acció Educativa Minerva (CRAE) gestionat per ISOM. Gràcies per la vostra col·laboració!!! Desitgem que vosaltres també us ho hagueu passat molt bé i que ens puguem tornar a veure en una altre esdeveniment amb tot el veïnat.

FINS LA PROPERA!!!!

You may also like...