CONCURS DE DIBUIX INFANTIL 2020

Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns,

Des de la Coordinadora d’Entitats VERN, intentem que als barris es pugui sentir una mica més a prop que vindran temps millors. Per ara hem hagut de cancel·lar la Festa Major però no renunciem a que es perdi el seu esperit.

Per això ens adrecem a vosaltres per tal de convidar-vos a que els vostres nens i nenes participin al Concurs de Dibuix de Festa Major Infantil.

Aquest any les bases són molt senzilles:

 1. Podran participar nens i nenes de 0 a 12 anys.
 2. Hi haurà 3 categoríes: Infantil de 0 a 5 anys; Cicle Inicial-Mitjà de Primària (de 6 a 9 anys) i Cicle Superior de Primària (de 10 a 12).
 3. Cada nen/a podrà participar amb 1 única obra feta a color, en vertical, en DIN A4. NO SIGNADA.
 4. El dibuix ha de reflectir el que per a ell/a és la Festa Major (independentment de la pandèmia que vivim, la poden relacionar o no, que siguin lliures de representar el que sentin). No cal posar cap text, només el dibuix.
 5. Cada nen/a participant ens ha d’enviar el dibuix com a JPG, escanejat a 300ppp a l’adreça: info@evern.org indicant a l’assumpte: Concurs de Dibuix 2020 i al cos de l’e-mail el nom de l’escola i el curs al que pertany, un pseudònim i un número de telèfon per poder contactar si resulta guanyador/a.
 6. L’enviament del dibuix implica la seva cessió per a difondre’l a través de les xarxes o per qualsevol altre mitjà físic o telemàtic quan ho necessiti la Coordinadora VERN.
 7. Els dibuixos escanejats es podran enviar fins el dia 29 de novembre de 2020.
 8. Aquest any hi haurà 3 premis: un per a cada categoria i cada nen/a guanyador/a rebrà un premi (valorar en 50€) format per un lot de material didàctic i aquests dibuixos seran la imatge de la Festa Infantil.
 9. A més a més aquest any, tots els dibuixos seleccionats com a finalistes, juntament amb els dibuixos guanyadors, sortiran en un vídeo recull de les obres presentades que penjarem a les xarxes!!
 10. El jurat pot declarar deserta qualsevol de les categories.
 11. La participació al concurs implica l’acceptació de totes les bases.

ESPEREM ELS VOSTRES DIBUIXOS!!!

info@evern.org

You may also like...