CONCURS DE FOTOGRAFIA DE FESTA MAJOR 2022

Des del dia 3 de novembre fins al final de la Festa Major, pots participar del Concurs de Fotografia només pujant la teva foto a les xarxes (Facebook, Twitter o Instagram) amb els hashtags de la Festa: #FMVerneda22 i/o #FMVernedaSantMarti Guanya fantàstics premis gràcies a la col·laboració de l’Eix Comercial Sant Martí!

Es premiaran les categories

– Festa Major

– La Festa de Foc

Aquí teniu les bases per participar:

 • Ser seguidor de les xarxes socials de la Coordinadora Vern: Instagram: @coordinadoravern // Twitter: @vern_entitats // Facebook: facebook.com/coordinadoravern
 • La imatge ha de ser presa durant la #fmvernedasantmarti. Termini de participació: fins el diumenge 13 de novembre a les 23.59h
 • Utilitzar el hashtag :#FMVerneda22 #FMVernedaSantMartí. Això no exclou que se’n puguin utilitzar d’altres relacionats amb la festa.
 • La participació al concurs és gratuïta.
 • La imatge no pot contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.
 • La temàtica ha d’estar relacionada o inspirada amb qualsevol acte de la Festa Major 2022 – El número d’imatges que es poden enviar per persona és de màxim 5.
 • La imatge ha de comptar amb l’autorització de les persones que hi puguin aparèixer. S’han de tenir en compte els drets d’imatge dels menors d’edat.
 • L’organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.
 • L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de la Festa Major o del barri, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social
 • Drets d’imatge. L’organització es reserva el dret d’utilitzar les imatges guanyadores i seleccionades en futures promocions del concurs, així com en d’altres comunicacions de la Coordinadora VERN. Els participants autoritzen expressament la Coordinadora VERN perquè pugui reproduir, distribuir i comunicar públicament quan ho consideri oportú, en qualsevol mitjà, les obres fotogràfiques presentades al concurs. L’organització es reserva el dret a retirar del concurs i denunciar aquelles fotografies que atemptin contra les persones o es considerin ofensives. L’organització es reserva el dret de donar de baixa la participació del concurs a aquells participants que no respectin les regles de funcionament. Al mateix temps, l’organització entén que tota aquella persona que participi en el concurs accepta les bases legals d’aquest. L’organització no es fa responsable de la impossibilitat de registrar i enviar notificació als guanyadors derivada de problemes tècnics en el moment del registre o per errors de captura o transcripció de les dades personals. Si apareixen menors d’edat a les imatges, els concursants hauran de tenir el consentiment dels tutors legals per publicar-les. L’organització, en cap cas, no assumirà aquesta responsabilitat, ni les conseqüències que se’n puguin derivar d’aquest fet. – L’organització es reserva el dret de posposar o suspendre el concurs per causes de força major.
 • Entrega de premis: 25 de novembre
 • El jurat del concurs està format per membres de diferents entitats del barri.
 • El concurs tindrà 3 categories:

– Festa Major

– Festa de Foc

 • Les persones guanyadores de totes tres categories rebran un tiquet de compra per valor de 50€, cortesia de l’Eix de Comerciants de Sant Martí

You may also like...