Subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2014

L’Ajuntament de Barcelona, dins els límits establerts en els pressupostos municipals, ha aprovat, per a l’any 2014, la concessió de subvencions a les entitats o particulars que duen a terme activitats a Barcelona.

Aquests ajuts econòmics tenen per objectiu subvencionar activitats d’interès públic o social que tenen com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat; promoure l’associacionisme que potencia serveis d’interès general per a la col·lectivitat; fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació; afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat; possibilitar el creixement cultural de la ciutat; promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat; fomentar els valors del civisme i la convivència, i millorar la convivència i el civisme de la ciutadania.

Disposeu de 15 dies hàbils (els dies hàbils són de dilluns a dissabte) per presentar els vostres projectes. Per tant, aquest any el període de presentació de sol·licituds és del dimarts 21 de gener al dijous 6 de febrer de 2014.

Aquí teniu l’enllaç a la web de l’Ajuntament amb tota la informació i documentació: http://goo.gl/PweKNB

Si voleu també podeu consultar-nos!

You may also like...