Hort Comunitari en Xarxa – PEP Sant Martí

hortscomunitarisEl grup de treball ALIMENTACIÓ del Pla d’Energia Participatiu (PEP) volen compartir amb totes vosaltres una molt bona notícia que obre grans oportunitats per a fer realitat el projecte Hort Social Comunitari en Xarxa (consulteu el document marc, en versió resumida: HORT COMUNITARI PROJECTE )

Després d’un llarg temps de treball de coordinació i propositiu estan davant de l’oportunitat de signar un acord de cessió d’un espai per a Hort Social Comunitari al Districte de Sant Martí, un solar d’aproximadament 4.500m2 ubicat a la confluència dels carrers Bolívia / Ciutat de Granada / Tànger i Roc Boronat.

És una molt bona notícia! Si voleu participar en aquest procés o voleu més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres, amb la Xarxa Comunitària (laxarxavsm@gmail.com) o aneu a veure’ls aquest DIJOUS 23 DE GENER A LES 18.30H A LA PLAÇA SOLEDAD GUSTAVO ( a la Rambla Guipúscoa entre C/ Selva de Mar i Julian Besteiro. Al costat del Bingo. Al local del costat de la Hermandad Santo Ángel)

You may also like...

1 Response

  1. joana hosszu ha dit:

    m’agrada molt l’idea!!estic estudiant agricultura i visc aqui al carrer huelva amb carrer del treball! m’encantaria participar-hi!! un salut!