Isa Moren esdevé guardonada en la 49ena edició dels Premis Sant Martí

Enguany s’ha celebrat la 49ena edició del lliurament de Premis Sant Martí. Els Premis Sant Martí es van crear l’any 1963 i s’han convertit progressivament en el reconeixement públic més representatiu de les persones i entitats que juguen un paper més destacat en la vida ciutadana del districte. Aquests guardons sempre s’han celebrat l’11 de novembre, coincidint amb la festivitat de Sant Martí.

El premi Sant Martí, modalitat individual, es destina al reconeixement dels mèrits de persones físiques vinculades al districte per raons de residència i d’activitat. Aquest premi està dotat amb una escultura de Sant Martí.

La Isabel Moreno, més coneguda com a Isa Moren, és una de les promotores dels ensenyaments de dansa i música al districte de Sant Martí. La Isa Moren amb l’objectiu bàsic de promocionar i difondre la dansa dins i fora del districte de Sant Martí, s’implica en el teixit associatiu mitjançant el “Petit Ballet de Barcelona”, fundat com a entitat cultural l’any 1981.
La seva trajectòria està construïda sobre actes culturals, socials i  associatius, participant com a coreògrafa en diferents companyies de sarsuela i òpera portant el nom de Sant Martí arreu de Catalunya.

Enhorabona Isa!

D’altra banda, cada any també es conceideixen medalles en motiu de la celebració d’aniversaris, així, Centro Cultural y Social Santo Ángel i el Centro Andaluz de la Comarca de Estepa han celebrat 25 anys! Felicitats també!

You may also like...