CONCURS DEL CARTELL DEL PRIMAVERN 2023

La Coordinadora d’Entitats VERN, en el procés de preparació del Primavern 2023, convoca el concurs del cartell per anunciar-la, d’acord amb les següents bases:

Com ha de ser l’obra?

 1. El cartell haurà de ser de  mida DIN A4 o DIN A3 en posició vertical i amb el títol: “PRIMAVERN 2023”, el subtítol “Festes de la Primavera”  i les dates “19,20 i 21 de maig” .
 2. S’han de deixar sense dibuixar un marge superior i inferior de 3cm.
 3. El disseny del cartell serà lliure tot i que animem a que s’inclogui algun detall que evoqui la feina veïnal de les  associacions que la fan possible i de la primavera.
 4. Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que pugui ser reproduït i imprès a quatre colors. Per aquest motiu no seran admeses tintes metal·litzades ni fluorescents ni tampoc collage, ni purpurina, ni relleus i/o volums enganxats. Els cartells presentats han de ser originals i inèdits. No poden haver estat presentats ni premiats amb anterioritat.
 5. Les obres no poden anar signades.
 6. Les obres presentades en un format o en una presentació diferent als citats a les presents bases seran desqualificades.

Com i on presentar l’obra?

EN PAPER

 1. El cartell haurà de presentar-se sense cap firma ni nom, acompanyat d’un sobre amb el nom i cognoms reals de l’autor/a, un telèfon de contacte i un e-mail vigent.
 2. Els treballs s’hauran de lliurar de dilluns a divendres  al Casal de barri de la Verneda, carrer Santander, 6, de dilluns a divendres de 10 a 13h i 16:30h a 20:30h.

DIGITAL

 1. Cada participant ens ha d’enviar el dibuix o disseny com a JPG i PDF, escanejat a 300ppp o fotografiat a bona qualitat  a l’adreça info@evern.org indicant a l’assumpte: Concurs del Cartell del PRIMAVERN 2023 i en un altre document adjunt, el nom i cognoms reals de l’autor/a, un telèfon de contacte i un e-mail vigent.
 2. Les obres es podran presentar des del 19 d’abril al 2 de maig (ambdós inclosos).
 3. L’enviament del dibuix implica la seva cessió per a difondre’l a través de les xarxes o per qualsevol altre mitjà físic o telemàtic quan ho necessiti la Coordinadora VERN.

Quin és el premi i quan se sabrà?

 1. El premi és un val de compra de 50€ per gastar als establiments del barri.
 2. El nom del guanyador/a apareixerà imprès al cartell i es farà difusió a les xarxes socials de l’entitat.
 3. Un jurat format per membres de les entitats veïnals i de VERN decidiran el cartell guanyador.
 4. El veredicte del concurs es farà públic amb la difusió del cartell.
 5. Des de la coordinadora ens posarem en contacte amb el/la guanyador/a per indicar-li com serà l’entrega del premi.
 6. El/la guanyador/a entregarà l’original de l’obra premiada que quedarà en propietat de la Coordinadora d’Entitats de la Verneda-Sant Martí (VERN) per a la seva conversió en cartell del PRIMAVERN. La selecció com a obra guanyadora comporta la cessió exclusiva i gratuïta en favor de la Coordinadora VERN de tots els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació per a qualsevol modalitat, mitjà o format.
 7. La Coordinadora es reserva el dret de declarar el premi desert si les obres no compleixen els requisits d’aquestes bases o tenen un component de vulneració dels drets humans.
 8. La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i l’autorització a l’organització per a la reproducció i difusió de l’obra guanyadora i les obres finalistes.
 9. L’obra premiada serà el cartell del PRIMAVERN 2023

You may also like...