Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona.

L’Ajuntament ha simplificat els tràmits de presentació de sol·licituds per demanar subvencions per al proper 2011 i ha escurçat els terminis d’atorgament d’aquestes subvencions.

La convocatòria està prevista que surti a finals de gener principis de febrer. Les sol•licituds es podran entregar al llarg d’un termini de 15 dies al punt de registre de la Seu del Districte (Plaça Valentí Almirall, s/n).

Enguany ja només serà necessari presentar el formulari omplert de la sol·licitud de subvenció, amb la signatura a totes les pàgines, i la descripció del projecte al qual es destinarà la subvenció.

Un cop presentada aquesta documentació, s’informarà de l’atorgament o la denegació provisional a través d’una única publicació al BOP, així com de la posterior documentació administrativa que caldrà presentar, si s’escau, en els propers 10 dies.

Un cop acabada la fase provisional, es publicarà l’atorgament definitiu.

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres o bé també us podeu adreçar al serveis de Torre Jussana, al telèfon 932 564 118, o bé a l’adreça de correu electrònic tjussana@bcn.cat.


You may also like...