Arriba el Congrés d’Associacions a Sant Martí

logo-congres-sant-marti3

En el marc del II Congrés d’Associacions de Barcelona, durant els pròxim meses es portarà a terme el Congres de Sant Martí. Totes les associacions estan convidades a aquestes sessions plenàries, amb la finalitat d’elaborar entre totes les propostes del nostre districte.

A la primera jornada centrada en el “Reconeixement”, treballarem temes sobre la ciutadania i les associacions, el Codi Ètic de les Associacions de Barcelona, les relacions en xarxa i el reconeixement per part de les institucions públiques i privades.

A la segona jornada abordarem l’eix “Finançament del sector associatiu “, fent especial èmfasi en qüestions com les polítiques públiques de finançament de l’estructura democràtica de les associacions, el suport de l’associacionisme des del desenvolupament de serveis i la banca ètica.

La tercera jornada està dedicada a l’eix “Espais públics i equipaments del sector associatiu” i es celebrarà al nostre centre cívic donat que és un dels temes que més interès tenen per a les associacions del nostre barri. En aquesta jornada treballarem sobre la gestió ciutadana d’equipaments públics, la patrimonialització de les associacions i l’us de l’espai públic.

Cada sessió de treball tindrà una part de diagnòstic i una altra de propostes. Hi haurà una quarta sessió amn un enfocament de “devolució” en la qual es formalitzarà l’aprovació de les propostes del Districte de Sant Martí.

Calendari de les jornades:

1ª Jornada “Reconeixement” 22 de gener

Centre Cultural La Farinera del Clot de 10:00 a 14:00 h

2ª Jornada “Finançament” 19 de febrer

Centre de Barri del Poblenou de 10:00 a 14:00 h

3ª Jornada “Equipaments i espai públic” 12 de març

Centro Cívic Sant Martí de 10:00 a 14:00 h

Devolució, Aprovació, Propostes 22 de març

Centre Civíc Besòs de 19.00 a 21:00 h

You may also like...