Obert el procés participatiu del PAM, 8 de Març a 3 de Maig.

Ja s’ha iniciat el procés participatiu del Programa d’Actuació Municipal (PAM). La seva durada serà del 8 de Març al 3 de Maig de 2012.


El Programa d’actuació municipal (PAM) és el full de ruta, l’instrument de planificació de l’activitat municipal durant els quatre anys de mandat, i preveu, també, els recursos necessaris, econòmics i financers, per dur-la a terme.

Adjuntem el document del PAM així com el link a la pàgina de l’Ajuntament, a on trobareu tota la informació referent al programa.

Per això us convidem a que us el llegiu, ni que sigui només per aquells àmbits temàtics que siguin del vostre interés, per així poder elaborar conjuntament el pròxim dia 19 d’abril a les 20h (aula 606, Centre Cívic Sant Martí de Provençals)  un document que reflexi la nostra opinió, esmenes i noves propostes.

Seguidament enviarem aquest document conjunt al CAB (Consell d’Associacions de Barcelona) abans de fer-lo arribar a l’Ajuntament i així generar un discurs comú, quan sigui possible, entre les associacions de la ciutat.

D’altra banda, des del CAB han inicat l’operatiu #pambcn per a la plataforma social twitter, amb l’objectiu de reforçar la incidència de les associacions en les polítiques públiques afavorint la coordinació associativa, l’el·laboració de posicionaments conjunts, la generació de xarxes i acords estratègics entre les pròpies organitzacions.

Connecteu-vos i digueu la vostra!


You may also like...