Manifestació contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia

 

cartell mani antifeixista 21marçORGANITZA: Unitat contra el feixisme i el racisme
DATA: 21 de març a partir de les 17.30h
LLOC: inici, Rambla Guipúscoa amb c/Cantàbria. Metro L2 Sant Martí.

 

Manifestació contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia #TanquemElTramuntana
http://unitatcontraelfeixisme.org/

La manifestació la convoca Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), moviment al qual varem dedicir adherir-nos a la última Assamblea General Ordinària

Perquè és important aquesta mani?

– Perquè esperem que sigui una mani amb molta gent i amb repercussió als mitjans de comunicació (la mani es convoca a nivell de tot Catalunya i de manera coordinada amb la resta de manifestacions de tot Europa).

– Perquè el nostre barri sempre s’ha posicionat per defensar els Drets Humans i tot el que aquests signifiquen i aquest és un dia per fer-ho explícit a tothom qui vindrà.

– Perquè cal que ens posicionem davant les noves formes de feixisme i nazisme que estan sorgint per tot Europa i també als nostres barris. El Casal Tramuntana, ni aquí ni enlloc

– Perquè la millor forma de plantar cara tots aquests moviments és amb una resposta àmplia, clara, social, diversa, cívica i pacífica i des del moviement associatiu hem de sumar esforços perquè així sigui.

Per tot això esperem que pogueu venir el dia 21M a les 17:30 a la cruïlla Cantàbria – Guipúscoa!!

Us agrairíem que en feu difusió entre els vostres associats i xarxes socials.

El recorregut de la manifestació anirà per Guipúscoa, C/ Clot i acabarà a la Farinera. Per qualsevol dubte sobre la organització no dubteu en contactar-nos.

 

You may also like...