VALORACIÓ DE LA FESTA MAJOR

Enguany cal destacar l’èxit de participació en totes les activitats i actes organtizats per totes les associacions i entitats. Així, tots vàrem coincidir en aquesta valoració. Una de les raons podria haver estat el bon temps del que gaudirem aquells dies.

Els matins infantils, el cercavila, el cinefòrum, la xocolatada, el sopar d’entitats, el matí de danses i paradetes d’associacions i entitats, el correfoc, etc.; tots i cadascun dels actes van fer ple de públic assistent, moltes més que en anys passats. La paellada, per exemple, és una activitat que ha crescut tant (aquest any calculem que hi van passar unes 700 persones) que ens plantejem de reformular la distribució de l’espai per fer-ho més comfortable. Aquest any, a més, hem organitzat el concert de festa major juntament amb els nostres veïns i veïnes del Clot – Camp de l’Arpa, amb la intenció d’unificar esforços, optimitzar recursos i cohesionar el territori ja que els 2 barris estem de festa. El concert on van actuar Toni Carlo Band i Hotel Cochambre va tenir molt bona rebuda i confirma la proposta de cara als pròxims anys.

D’altra banda, en aquesta època de crisi, es portà a cap per primer cop una recollida solidària. La sensibilització i la col•laboració de totes i tots ha fet possible reunir una gran quantitat de menjar i roba que s’ha entregat a CARITAS de la Parròquia de Sant Martí. Aquests ho repartiran entre aquells veïns i veïnes que més ho necessitin.
Tot i que ha estat un èxit, hem de reconèixer que no vam informar prou bé de quan, com i on es faria la recollida provocant una mica de desconcert entre els interessats. Com que a partir d’ara organitzarem més recollides, ja tindrem en compte aquests errors de principiant.

Per tant, l’únic que podem dir al respecte és: GRÀCIES A TOTES I TOTS EL QUE HO HEU FET POSSIBLE I A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES QUE HEU PARTICIPAT. JUNTS FEM BARRI! VISCA LA FESTA MAJOR!

RECORDAR-VOS QUE ESTEM RECOLLINT FOTOS DE FESTA MAJOR PER PODER-LES PENJAR AL BLOG!SI EN TENIU FEU-NOS-LES ARRIBAR!

You may also like...