CONCURS DE DIBUIX INFANTIL DE FESTA MAJOR 2023

Ja s’acosta la Festa Major, i amb ella el concurs de dibuix infantil! Aquest any ve amb algun canvis, doneu-li una ullada a les bases!

BASES:

Els concurs està obert per a nens i nenes de 0 a 12 anys que participaran de forma individual presentant una única obra original i inèdita. Hi haurà tres categories:

 • de 3 a 6 anys
 • de 7 a 9 anys
 • de 10 a 12 anys

Com ha de ser l’obra?

 1. El cartell haurà de ser fet sobre una cartolina, de mida DIN A4 o DIN A3 en posició vertical i amb un únic lema: “Festa Major de la Verneda-Sant Martí” (la frase ha de ser literal i no es podrà canviar el sentit ni l’ordre de les paraules).
 2. S’han de deixar sense dibuixar un marge superior i inferior de 3cm.
 3. El disseny del cartell serà lliure tot i que animem a que s’inclogui algun detall que evoqui la feina veïnal de les associacions que la fan possible (Correfoc, Gegants, Sardanes, Música, Balls, Xocolatada, Havaneres, etc).
 4. Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que pugui ser reproduït i imprès a quatre colors. Per aquest motiu no seran admeses tintes metal·litzades ni fluorescents ni tampoc collage, ni purpurina, ni relleus i/o volums enganxats. Els cartells presentats han de ser originals i inèdits. No poden haver estat presentats ni premiats amb anterioritat.
 5. Les obres no poden anar signades.
 6. Les obres presentades en un format o en una presentació diferent als citats a les presents bases seran desqualificades.

Com i on presentar l’obra?

 • Els treballs s’hauran de lliurar al Casal de barri de la Verneda, carrer Santander, 6, de dilluns a divendres de de 10 a 13h i de 16:30h a 21h i dissabte de 10 a 14h.
 • El cartell haurà de presentar-se identificat pel darrere amb un pseudònim del nen o nena i acompanyat d’un sobre amb el nom i cognoms reals de l’autor/a, un telèfon de contacte i un e-mail vigent.
 • Les obres es podran presentar fins el 28 d’octubre.
 • El lliurament del dibuix implica la seva cessió per a difondre’l a través de les xarxes o per qualsevol altre mitjà físic o telemàtic quan ho necessiti la Coordinadora VERN.

Quin és el premi i quan se sabrà?

 1. Cada categoria tindrà un premi. Els premis són cortesia del Casal de Barri La Verneda.
 2. El nom del nen/a guanyador/a apareixerà imprès al cartell i es farà difusió a les xarxes socials de l’entitat.
 3. Un jurat format per membres de les entitats veïnals i de VERN decidiran el cartell guanyador.
 4. El veredicte del concurs es farà públic amb la difusió del programa infantil.
 5. L’entrega del premi es farà a la Tarda familiar del Casal de Barri La Verneda el dia 7 de novembre a les 17.30h, des de la coordinadora ens posarem en contacte amb el/la guanyador/a per indicar-li els detalls.
 6. El/la guanyador/a entregarà l’original de l’obra premiada que quedarà en propietat de la Coordinadora d’Entitats de la Verneda-Sant Martí (VERN) per a la seva conversió en cartell del programa infantil. La selecció com a obra guanyadora comporta la cessió exclusiva i gratuïta en favor de la Coordinadora VERN de tots els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació per a qualsevol modalitat, mitjà o format.
 7. La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i l’autorització a l’organització per a la reproducció i difusió de l’obra guanyadora.
 8. Totes les obres seran exposades durant tot el mes de novembre al Casal de barri La Verneda.

ESPEREM ELS VOSTRES DIBUIXOS!!!

 

You may also like...

2 Responses

 1. Gemma ha dit:

  Si volguéssin participar tots els infants d’una classe, com hauríem de fer-ho per entregar?

 2. VERN ha dit:

  Hola! Per aquest any ja hem triat els dibuixos guanyadors, però per a properes edicions, el que es pot fer es entregar-los a dins d’un sobre tots junts. Darrere de cada dibuix escriure el pseudònim de l’infant i l’edat. I en un sobre a part, posar la relació del pseudònims amb els noms reals, i les dades de contacte per avisar si algun d’aquests dibuixos ha sortit guanyador.

  Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *