CONVOCATÒRIA SONA VERNEDA 2023

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

Sona Verneda és un projecte coorganitzat entre la Coordinadora d’Entitats de la Verneda – Sant Martí (VERN) i el CC Sant Martí.

L’objecte d’aquesta convocatòria és escollir 3 grups que actuaran al concert Sona Verneda, el 10 de novembre dins del programa de la Festa Major de la Verneda – Sant Martí, que se celebrarà del 2 al 12 de novembre 2023.

TERMINIS DE PRESENTACIÓ

El període d’inscripció s’obrirà el dia 5 de setembre i finalitzarà el 25 de setembre de 2023 (ambdós inclosos) a les 23.59 h.

La resolució de la convocatòria es publicarà l’11 d’octubre al web del Centre Cívic, (barcelona.cat/ccsantmarti) i al de la Coordinadora VERN (evern.org) i es comunicarà per correu electrònic a tots/es els/les inscrits/es.

INSCRIPCIÓ

Cal emplenar aquest formulari, i adjuntar-hi un mínim de tres temes propis i el material gràfic requerit. En cas de ser menors d’edat hi haureu d’adjuntar també les autoritzacions signades que podreu descarregar al mateix lloc.

CRITERIS DE SELECCIÓ

Es podrán presentar a la convocatòria tots els grups musicals, sense límit d’edat dels components.

Es prioritzaran els grups amb membres que resideixen al Districte de Sant Martí, així com les formacions de joves.

El repertori del concert haurà d’estar conformat, en la seva major part, per temes de creació pròpia del grup.

Es tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de la proposta musical, així com també el fet que siguin projectes emergents.

Els grups poden expresar-se en qualsevol llengua.  S’acceptarà qualsevol estil, sempre que les lletres no continguin referències sexistes, xenòfobes, feixistes, homòfobes etc.

El comitè seleccionador estarà format per representants de l’organització i professionals de l’àmbit musical.

REQUISITS

Els grups hauran de portar els seus instruments i amplificadors, i hauran d’adaptar-se a les especificacions tècniques que indiqui l’organització del concert.

El dia del concert, hi haurà un tècnic de so i llums a disposició del grup musical, amb la qual es pactarà prèviament l’horari de muntatge, desmuntatge i proves de so.  

L’organització del concert establirà la durada de les actuacions de cada grup, que serà d’entre 40 minuts i 1 hora.

Només s’acceptarà una proposta musical per participant.

COMPROMISOS

Les propostes seleccionades participaran en el concert Sona Verneda en el marc de la Festa Major de la Verneda – Sant Martí, del 2 al 12 de novembre, a partir de les 21h,en un escenari exterior davant del Centre Cívic Sant Martí.

Cada grup seleccionat per tocar al concert comptarà amb una dotació econòmica de 225€.

L’organització podrà utilitzar lliurement el material gràfic, sonor i audiovisual rebut amb la inscripció, per tal de fer difusió del concert (amb materials impresos, a Internet, a través de premsa i qualsevol altre mitjà de comunicació i xarxes).

L’organització no es fa responsable de l’ús no autoritzat per materials sotmesos a copyright. 

El comitè seleccionador es reserva el dret a declarar deserta la convocatòria o algunes de les places contemplades per actuar al concert. D’igual manera, l’organització és reserva el dret a resoldre, de la manera que consideri adient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

La participació en aquesta convocatòria implica l’acceptació d’aquestes bases.

Per resoldre qualsevol dubte podeu contactar amb el Centre Cívic al correu electrònic: dinamitzacio@ccsantmarti.net  o al telèfon 93 256 57 60.

On: Centre Cívic Sant Martí
Adreça: c/ Selva de Mar, 215

Inici d’inscripció: 05/09/2023
Fi d’inscripció: 25/09/2023

You may also like...

2 Responses

  1. Pedro Ferreira ha dit:

    Hola soy un residente de la pau, y estaría interesado por saber si solo vale instrumentacion o actos de dj, y si estarias dispuestos a hacer un dia de fiestas mayores alternativas para diferentes estilos de musica emergente.

  2. VERN ha dit:

    Hola,

    en principio está pensado para conciertos con música, pero puedes presentar tu candidatura para hacer una sesión de DJ. Para el día de Festa Major alternativa, nos guardamos la propuesta para el año que viene para tenerlo en cuenta en la próxima programación.

    Gracias!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *