Recollida solidària d’aliments

recollidalimentsLa campanya de recollida d’aliments de la Festa Major recapta 700 quilos d’aliments.
Des de la Coordinadora d’Entitats VERN volem donar les gràcies a totes les entitats i a tots els veïns i veïnes que han col·laborat en la recollida d’aliments que s’ha impulsat en el marc de la Festa Major de la Verneda de Sant Martí.
Volem agrair especialment a les entitats que han posat punts de recollida d’aliments durant la Festa Major, concretament al Grup Motarres i Orgullosos i la Xarxa Comunitària de la Verneda – Sant Martí i també a l’Escola d’Adults de la Verneda Sant Martí que ha organitzat un punt de recollida fix d’aliments durant tota la Festa Major.
Així mateix també volem agrair la participació de l’Institut Salvador Seguí el qual s’ha sumat a la campanya de recollida d’aliments i que, gràcies a les aportacions d’alumnes i professors ha recollit uns 200 quilos d’aliments.
En total, les aportacions de les diferents entitats i veïns i veïnes del barri han permès recaptar més de 700 quilos d’aliments. Aquesta aliments s’han fet arribar a la Parròquia de Sant Martí que s’encarrega de distribuir-los entre les famílies més necessitades del barri. Actualment la parròquia abasteix a 40 famílies del barri que mensualment reben lots d’aliments per a cobrir les seves necessitats. Gràcies a les aportacions solidàries de veïns i veïnes la Parròquia pot seguir oferint aquest servei de gran necessitat en els moments de crisi econòmica que s’estan vivint actualment i que deixen a moltes famílies sense la possibilitat de disposar d’un plat a taula.
Gràcies a tots i totes per fer de la Verneda – Sant Martí un exemple de solidaritat!
[nggallery id=41]

You may also like...